Reformed Pilates

Reformed Pilates is ontzettend populair, en bij SCULPT Power Pilates begrijpen we waarom. De Reformer is een apparaat dat deelnemers verbluffende resultaten laat behalen. Met talloze oefeningen die elke spier in je lichaam aanspreken, voel je je fit en energiek na elke sessie. Benieuwd naar onze Pilates lessen in Arnhem? Lees verder.

 

Wat is Reformed Pilates?

Reformed Pilates is een variant van de traditionele Pilates methode. In onze pilates lessen richten we ons op het verbeteren van flexibiliteit, balans, stabiliteit en lichaamsbewustzijn. We maken gebruik van een apparaat genaamd de Reformer, dat lijkt op een glijdende kar en ondersteuning biedt bij het uitvoeren van verschillende Pilates oefeningen. De Reformer kan aan het frame worden bevestigd met metalen veren, waardoor je de intensiteit van de oefeningen kunt aanpassen.

 

Verschillen tussen Reformed Pilates en Power Pilates

Het belangrijkste verschil tussen Reformed Pilates en Power Pilates ligt in de apparatuur die wordt gebruikt voor de oefeningen. Terwijl Power Pilates op een mat wordt uitgevoerd, maakt Reformed Pilates gebruik van het Reformer apparaat. Power Pilates legt de nadruk op kracht en uithoudingsvermogen, terwijl Reformed Pilates draait om gecontroleerde lichaamsbewegingen.

 

Voordelen

Reformed Pilates zorgt voor vitaliteit en fitness en biedt verschillende voordelen die we bij SCULPT Power Pilates omarmen. Lees verder voor meer informatie over deze voordelen.

Volledige lichaamstraining
Reformed Pilates biedt een complete lichaamstraining. Dankzij een scala aan attributen, waaronder planken, boxen en touwen, worden je armen, polsen, enkels, benen en voeten aan het werk gezet.

Stimulatie van Lichaam en Geest
Door de Reformed oefeningen ontwikkel je een nauwkeurige beheersing van je lichaamsbewegingen. Door in je eigen tempo te bewegen, behoud je controle over het bewegende deel van de Reformer. Dit versterkt niet alleen je lichaam, maar traint ook je geest door bewustzijn van en controle over je lichaam.

Toegankelijk voor Iedereen
Doordat je de oefeningen in je eigen tempo kunt uitvoeren, is de pilates les toegankelijk voor iedereen. Gedurende de lessen ontwikkel je een diepere connectie met je lichaam en blijft Pilates uitdagend op elk niveau.

 

 

Reformed Pilates Lessen bij SCULPT Power Pilates Arnhem

Wil je je vitaler voelen en werken aan een betere lichaamshouding door bewegingscontrole? Boek dan een proefles en ervaar de voordelen  bij SCULPT Power Pilates in Arnhem. Onze focus ligt op persoonlijke aandacht en de juiste uitvoering van oefeningen. Naast groepslessen voor maximaal 9 deelnemers, biedt SCULPT ook duo- en privélessen. Je bent van harte welkom in onze Pilates studio aan de Rijnkade 40 in Arnhem.