Pilates lessen bij SCULPT Power Pilates

Pilates biedt voordelen voor zowel lichaam als geest. Zoek je een toegankelijke pilatesstudio in Arnhem en omstreken? Dan ben je bij SCULPT Power Pilates aan het juiste adres. Bij onze studio kun je zeven dagen per week deelnemen aan groepslessen, duolessen en privélessen. Meer informatie over onze studio, het lesaanbod en het rooster vind je hieronder.

 

Over SCULPT Power Pilates

Ik ben Denise Sauer, de oprichtster van SCULPT Power Pilates, en sinds 2010 actief als trainer. Ons hoofddoel is om welzijn en zelfvertrouwen te bevorderen. Na een sessie bij SCULPT streven we ernaar dat je vol energie en positiviteit de studio verlaat. Deze ervaring draagt bij aan zowel fysiek als mentaal welzijn, waardoor je meer van het leven kunt genieten. Onze studio bevindt zich op Rijnkade 40 in Arnhem, waar we je van harte verwelkomen.

 

Ons lesaanbod

Hieronder vind je ons uitgebreide aanbod aan pilateslessen binnen SCULPT. Boek een proefles en ontdek welke les het beste bij jou en je doelen past.

Reformer Pilates

Reformer Pilates, een variant van traditionele pilates, richt zich op flexibiliteit, balans, stabiliteit en lichaamsbewustzijn. Hierbij maak je gebruik van een apparaat genaamd de reformer, vergelijkbaar met een glijdende kar, die ondersteuning biedt bij de oefeningen. De intensiteit van de oefeningen kan worden aangepast door verstelbare metalen veren aan de reformer te bevestigen.

Power Pilates

Bij Power Pilates werken we gezamenlijk aan het verbeteren van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Onze lessen omvatten diverse oefeningen, zoals squats, planks, lunges en pliés, waarbij attributen zoals gewichten en weerstandsbanden worden geïntegreerd.

Groepslessen

Voor een gepersonaliseerde benadering bieden we privélessen aan. Samen met onze ervaren instructeurs werk je op je eigen tempo naar je doelen toe.

Privélessen
Voor een meer gepersonaliseerde benadering bieden we privélessen aan. Samen met onze ervaren instructeurs werk je naar je doelen op jouw eigen tempo toe.

Duo-lessen
Wil je samen met een vriend of vriendin van Pilates genieten? Onze duo-lessen zijn niet alleen plezierig en inspirerend, maar stellen jullie ook in staat om gezamenlijk uitdagingen aan te gaan.

 

Lesrooster pilates lessen

Bij SCULPT Power Pilates ben je welkom om zeven dagen per week deel te nemen aan onze pilateslessen. Deze lessen worden zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gegeven door ervaren instructeurs. Bekijk hier het volledige lesrooster.

 

Wat neem je mee naar je pilates les?

Als je deelneemt aan onze pilateslessen, is het aan te raden om de volgende spullen mee te nemen:

  • Comfortabele kleding of sportkleding
  • Anti-slip sokken (wanneer je deelneemt aan een Reformer pilatesles
  • Waterfles of bidon
  • Handdoek

 

SCULPT Power Pilates Arnhem

Bij SCULPT Power Pilates draait alles om persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Deze zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze groepen zijn bewust klein, met maximaal negen deelnemers, wat nauwkeurige oefening-uitvoering waarborgt. Als Power of Reformer Pilates je interesse wekt, nodigen we je uit om een proefles te boeken en mee te doen aan een van onze sessies.