Sculpt – vorm je lichaam en vind balans met SCULPT Power Pilates

In de snelle wereld waarin we leven, is het vinden van een trainingsroutine die niet alleen je lichaam vormt, maar ook je geest voedt, echt een parel. Bij SCULPT Power Pilates geven we een energieke fitnesservaring. Deze ervaring is levensveranderend en gaat verder dan alleen het lichaam. Onze studio helpt je om je lichaam te vormen, je geest te versterken en balans te vinden.

 

Power Pilates ontdekken

Wat SCULPT Power Pilates onderscheidt, is onze unieke benadering van fitness. We begrijpen dat echte wellness niet alleen gaat over spieren. Het gaat ook om een harmonieuze verbinding tussen lichaam en geest. Onze lessen vormen je lichaam en bevorderen mentale helderheid en innerlijke kracht. Of je nu een Pilates-beginner bent of een ervaren beoefenaar, onze inclusieve omgeving verwelkomt iedereen.

 

Lesaanbod

Ga op een transformatie reis met ons diverse aanbod aan lessen:

Reformer Power Pilates
Duik in de wereld van Pilates met onze op reformers gebaseerde lessen. Deze richten zich op je hele lichaam, inclusief de kern, buik, benen en billen. Deze sessies integreren essentiële fitness- en intensiteitselementen. De samensmelting van disciplines maakt onze Pilates-lessen wereldwijd gewilde fitnessregimes.

Groepssessies
Onze lessen in kleine groepen zorgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding bij elke oefening. Of je nu vroeg opstaat of liever ‘s avonds traint, ons flexibele schema past bij verschillende voorkeuren.

Privélessen

Voor een meer op maat gemaakte ervaring bieden we één-op-één privésessies aan. Werk nauw samen met onze deskundige instructeurs om je doelen op je eigen tempo te bereiken.

Duo Workouts

Deel de vreugde van Pilates met een vriend via onze duo-lessen. Motiveer elkaar terwijl je geniet van de voordelen van een uitdagende en plezierige training.

 

Ontmoet onze oprichter: Denise Sauer

Denise Sauer is de oprichter van SCULPT Power Pilates en helpt mensen met hun fitnessdoelen. Denise werkte als advocaat in vastgoed. Na haar werk begon ze met fitness.

Ze richtte SCULPT Power Pilates op. Haar missie is om jou te versterken, zodat je na elke sessie zelfvertrouwen en vitaliteit uitstraalt.

 

Locatie en contactinformatie

Je vindt onze studio gelegen aan Rijnkade 40 in Arnhem. Neem contact met ons op via dj_sauer@live.nl om vragen te stellen. Klik hier om een afspraak in te plannen.

 

Prioriteit voor jouw welzijn

Ontdek de transformerende kracht van Pilates bij SCULPT Power Pilates. Schrijf je vandaag in voor een les. Word een betere, gezondere en meer gebalanceerde versie van jezelf. Blijf op de hoogte en geïnspireerd door ons te volgen op @sculpt_power_pilates.